emilia-sercan160 de profesori universitari, jurnaliști și scriitori au semnat un apel la solidarizare cu jurnalista Emila Șercan, transmite G4mediaPrintre aceştia se află şi Andrei Pleşu şi Gabriel Liiceanu, dar și un cadru universitar de la Universitatea “Ovidius” din Constanța. 

Jurnalista a denunțat, luni, o acțiune de compromitere la adresa sa și a acuzat poliția că a scurs către un site o probă depusă de ea în dosarul amenințărilor primite după ce a publicat ancheta în care îl acuza de plagiat la doctorat pe premierul Nicolae Ciucă.

„Emilia Șercan este un model pentru mulți dintre noi. Suntem alături de ea și privim cu îngrijorare și foarte mare atenție desfășurarea evenimentelor, cerând autorităților statului să protejeze libertatea de exprimare și siguranța cetățenilor României”, se arată în apel.

Guvernul a anunțat, marți, că susţine total libertatea presei, iar premierul cere investigaţii vizând orice formă de ameninţare la adresa jurnaliştilor şi tragerea la răspundere a vinovaţilor.

„Alături de Emilia Șercan.

Noi, semnatarii acestui apel, ne solidarizăm cu colega noastră de la ……

Continuare


Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Comuna 23 August

COMUNA 23 AUGUST prin Primar Mitrana Mugur Viorel, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ALIMENTARE CU APĂ ŞI CANALIZARE ZONĂ TURISTICĂ 23 AUGUST, amplasat în comuna 23 August, Intravilan, Județul Constanța.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: Municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, zilnic, între orele 900 – 1300 și la sediul titularului: COMUNA 23 AUGUST cu sediul în judeţul Constanţa, com. 23 August, sat 23 August, str. George Călinescu, nr. 50, în zilele de luni-vineri, între orele 900 – 1300.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, str. Unirii, nr. 23, Constanţa, jud. Constanţa, între orele 900 – 1300.