CSM 06.12.23CSM Constanța încheie pe primul loc Grupa H din EHF European League, în ciuda meciului pierdut la Lisabona, 28-34 (16-21) cu Sporting. Echipa antrenată de George Buricea merge cu două puncte în Main Round-ul competiției. Handbaliștii noștri au fost încurajați în Pavilhao Joao Rocha de un grup inimos de suporteri constănțeni, care au făcut deplasarea și în capitala Portugaliei pentru a-i susține în această campanie istorică.

Momentele bune de joc au alternat cu cele mai puțin inspirate, marcate parcă de ritmul epuizant din ultimele două luni, iar băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu au înregistrat prima înfrângere în 6 meciuri. Au evoluat: Rusu 7 intervenții, Preda 2 – Aliokhin 7 goluri, Ilie 3, Komogorov 3, Drăgan 3, Stankovic 3, Ravnic 2, Andrei 2, Susanu 2, Nistor 1, Mourino 1, Nikolic 1, Caba, Vegar.

CSM Constanța și Sporting intră cu câte 2 puncte în Main Round, Grupa a IV-a, alături de Fuchse Berlin (4 puncte) și Dinamo București (0p). Cele 4 meciuri tur-retur cu Fuchse și Dinamo sunt programate în perioada 13 Februarie – 5 Martie. Ne pregătim de un regal handbalistic, cu echipe de Liga Campionilor, la Sala Sporturilor din Constanța! Suntem în PRIMĂVARA EUROPEANĂ! Hai, Constanța!