autoPrimarul Constanței, Vergil Chițac, a vorbit miercuri, într-o conferință de presă, despre când va intra în vigoare regulamentul parcărilor din municipiul Constanța, după ce a trecut aproape o lună de la adoptarea lui în Consiliul Local.

„Regulamentul parcărilor se va aplica etapizat. Parcările de pe carosabil, pe care le gestionează Confort Urban, vor fi plătite deîndată ce noi asigurăm condițiile. Asta înseamnă să marcăm parcările și să punem panouri de informare, care să informeze oamenii cât costă SMS-ul pentru parcare. Ușor, ușor, începând cu zona centrală vom crea condițiile logistice și dacă într-o zonă din oraș veți vedea un indicator de informare și parcările trasate, atunci va trebui să plătiți. Unde nu este, înseamnă că nu am ajuns până acolo și nu vom amenda oamenii”, a declarat edilul Constanței.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța a fost adoptat vineri, 23 aprilie, cu 19 voturi pentru și 9 împotrivă.

Continuare