accident autocarUn accident grav a avut loc la intrarea în Pasajul Unirii. Un autocar cu 48 de pasageri străini, turiști, a rupt limitatorul de înălțime și a fost grav avariat. Mai multe persoane sunt în stare gravă.

Potrivit primelor informații, două persoane se află în stare gravă în urma accidentului, iar un bărbat este în stop cardio respirator. Șeful DSU, Raed Arafat, a confirmat decesul unuia dintre pasageri.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare, inclusiv un elicopter al SMURD. Pasagerii au fost transportați către cele mai apropiate unități medicale.

Comunicatul IPJ București

Astăzi, 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație la intrare în Pasajul Unirii, sensul de deplasare dinspre Bd. Tineretului către Piața Universității.

Din primele date, conducătorul unui autocar a acroșat poarta de gabarit a Pasajului Unirii. În urma evenimentului au fost rănite mai multe persoane. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.Traficul rutier este restricționat în zona producerii accidentului de circulație”……

Continuare

sacele-craciun