FarulObiectivul Farului pentru acest sezon este clasarea pe locul 4

Farul Constanța va juca în etapa a șasea din play-off-ul Ligii 1 cu FCSB, luni seară, de la ora 21:00, la Ovidiu. Managerul tehnic al clubului de la malul mării, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că echipa pe care o antrenează este gata să obțină cele trei puncte și totodată, prima victorie pe teren propriu în acest play-off, împotriva unei formații care se luptă pentru titlul  Ligii 1.

„Ne așteaptă un meci tare, puternic, cu un adversar care își dorește să câștige campionatul. Sperăm să facem ambele faze bine, atât defensivă, cât și ofensivă. Când joci cu un asemenea adversar trebuie să marchezi”, a spus Gheorghe Hagi.

Farul nu va conta în partida cu FCSB pe atacanții Adrian Petre (suspendat) și Jefte Betancor, golgheterul Ligii 1, care a suferit o accidentare în meciul precedent, cu Universitatea Craiova (0-3). Totodată, în acest meci nu va putea fi folosit nici Dragoș Nedelcu. Cu toate acestea, Gheorghe Hagi spune că jucătorii lui sunt pregătiți să învingă formația bucureșteană.

 

Continuare:

Easter still life decoration with rustic window and hand-painted eggs. Copyspace for text