shhaidehBiroul de presă al PSD a transmis, vineri, că Sevil Shhaideh, propunerea pentru premier, nu are cont pe Facebook, anunțul fiind făcut în condiţiile în care mai multe mesaje apărute pe un cont de Facebook atribuit ei au fost preluate de către presă.

De miercuri, de la nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru postul de premier, au apărut mai multe conturi de Facebook atribuite acesteia, iar unele mesaje au fost preluate de presă.

Pe unul dintre conturi, vineri dimineaţă a apărut o postare în care se spunea că Shhaideh are încredere în ea și în cei care o susţin pentru ocuparea funcţiei de prim-ministru.

„Suntem 2,100 de prieteni. Vă mulțumesc pentru susținere și mesajele de încurajare! Am observat foarte multe comentarii răutăcioase fără rost, probabil și voi vă întrebati de ce nu le-am șters… Motivele sunt simple:
1) Fiecare are dreptul la replică.
2) Sunt 100% sigură că după maxim un an de guvernare, acestea se vor dovedi a fi complet false.
Am încredere în mine, am încredere în oamenii care mă susțin și, cel mai important, am încredere că noul PSD se va ridica la așteptările tuturor românilor!”, era mesajul postat pe pagina de Facebook, alături de sloganul PSD „Îndrăznește să crezi în România”.

Viorel TATARU

sindictaul-raja