Probabil încă de când te-ai apucat să vopsești ouă, te întrebai ce vei face cu atâtea. Soluția este pe cât de simplă, pe atât de savuroasă.

Vă dăm câteva sugestii nu doar foarte utile, ci și foarte gustoase. Și dacă nu ne credeți, testați-le și vă veți convinge! :)

Trei retete:

Ouă umplute:

Tai ouăle pe jumătate și le scoți gălbenușurile. Apoi amesteci gălbenușurile cu muștar, sos picant de ardei și puțin tarhon. Adaugă un praf de sare, niște piper, alte condimente dacă dorești și gata. Sunt nemaipomenite!

Pizza:

Nu, nu mare, ci mică! Ai nevoie de niște chifle pe care le tai pe jumătate. Unge-le cu puțin usturoi, adauga ouăle tăiate felii subțiri peste care pui roșii, mozzarella, busuioc si sare. Da-le la cuptor pentru câteva minute, astfel încăt să se topească brânza. Gata! Vezi ce simplu e?!

Tartine cu somon afumat:

Dacă ești fan maioneză, încearcă asta! Taie ouăle mărunt și amestecă-le cu maioneză și castraveți murați pe care îi tai cât poți tu de mărunt. Vei obține o pastă pe care o întinzi pe pâine. Și nu uita să pui și somon peste! O bunătate. Și nu te lăsăm la greu, îți dăm și rețeta de maionează pe care o prepari în doar un minut.