Am putea să vă spunem multe despre actorul Mihai Bendeac dar ne-ar lua mult şi nu ştim dacă v-am surprinde cu ceva dar, în stilu-I characteristic, acesta surprinde publicul din cand în când. În loc de o floare sau un zâmbet dăruit reprezentantelor Evei, Bendeac a preferat să posteze un mesaj pe Facebook:

„Dragi Doamne si Domnisoare (daca mai e cazul…), dupa cum stiti, nu numai ca nu sunt un fan al urarilor la data fixa, ba chiar dezavuez. Dar anul asta, desi ma gandisem sa va surprind, am sa zic ‘pas’ urarilor. De ce? Hmmm… Fiindca toate curvele ce apar la televizor de dimineata pana seara fac ratinguri formidabile FIX pe publicul feminin… Fiindca, mai mult ca niciodata, in ultimul an, observ un interes din ce in ce mai masiv vizavi de felul in care aratati in exterior si din ce in ce mai putine sunteti atente la ce e in interior. Fiindca radeti cu superioritate si treceti instantaneu la categoria ‘alte prostii’, ziua pe care barbatii si-au ales-o (5 Mai). Sa ne intelegem. Pe mine nu ma intereseaza rahatul ala, cum nu ma intereseaza nicio sarbatoare, dar daca ai pretentia sa fii sarbatorita de 1 si 8 martie, poti avea bunul simt sa intorci favorul. Fiindca sunteti rele si barfitoare intre voi, mai mult decat oricand. Misoginismul a ajuns o adevarata moda intre romance. Asta desi auzi pretutindeni “Nu e adevarat, draga! Eu recunosc cand vad o femeie frumoasa! Dar Madalina Ghenea, nu e!!!” (am dat un exemplu..) Fiindca tot mai multe femei sclavagesc barbatii, in loc sa-i sustina. Fiindca tot mai multe femei aleg rolul de companion al unui barbat, decat independenta oferita de o cariera frumoasa pe care si-ar putea-o construi. (Btw, companion e si cainele…) Fiindca, asa cum arata studiile, o femeie care ar candida la alegeri prezidentiale, ar lua mai multe voturi din partea barbatilor, decat din partea femeilor… HMMM… V-ati speriat? V-ati infuriat?”.

Pentru a evita criticile sau eventuale acţiuni în justiţie, Mihai Bendeac a uzat de tactica negarii imediate a propriilor afirmaţii: „Glumeam! Ce dracu… Sunt comedian, nu? Tot ce am scris mai sus e o minciuna sfruntata. Dar probabil ca v-ati dat seama si voi, in timp ce citeati, ca e o aberatie, o inventie. Ma rog.. Cele care mai stiti sa cititi.. (GLUMA!!!!!!!!!!!!!!) Redevenind seriosi… (daca am fost vreodata). Asa cum am mai spus.. Chiar si un burlac notoriu ca mine e constient ca viata lui ar fi fost infinit mai saraca fara femeile care m-au iubit cu adevarat. Si, pentru asta, si pentru multe altele, pentru acea fierbinteala pe care o simt in piept ori de cate ori o femeie se uita la mine si face ”puppy eyes” (desi stiu ca e o tactica parsiva), va multumesc. SI VA IUBESC”. Orice am mai putea spune credem că ar fi de prisos. Adrian Georgescu