„Am început bine, dar apoi ne-am retras. Fundaşii şi-au făcut jocul, au ţinut echipa adversă departe de poartă. În apărare nu am avut probleme, în schimb când am avut mingea…. Am pregătit ceva şi a ieşit altceva. Au fost foarte multe greşeli tehnice, nu-mi dau seama ce se întâmplă. Daca vrei să iei titlul, trebuie să iei toate punctele. Pentru mine este o jumătate de pas, nu un pas întreg, rămâne un gust amar pentru că nu am dezvoltat jocul cum ar fi trebuit. Nu a câştigat nimeni nimic, un punct pentru noi nu este nimic”, a spus tehnicianul Stelei în conferinţa de presă de după meci. Referitor la eliminarea jucătorului Ovidiu Petre, care a primit direct cartonaşul roşu după ce a faultat un adversar, Stoichiţă a spus: „A fost un atac întârziat, nu s-a întâmplat nimic cu jucătorul respectiv”. Întrebat dacă apreciază că echipa Pandurii are şanse să evite retrogradarea, Stoichiţă a răspuns: „Da, echipa Pandurii are şanse în continuare de a evita retrogradarea, şansa celor de la Pandurii este venirea lui Sorin Cârţu, care este un antrenor foarte bun. În meciul din această seară, ei au jucat bine, au închis, şi-au făcut treaba”. „Am fost de cascadorii râsului, aşa ceva, să n-ai un şut pe poartă cu Pandurii, n-am mai văzut. Am şi eu partea mea de vină. L-am lăudat pe Emeghara să-i dau curaj, el a început cu floricele. L-am făcut pe Emeghara pictor, el nici de caricatură nu e bun. L-am lăudat pe Tănase, a fost circ”, a spus Becali la GSP TV. Gigi Becali a enumerat mai mulţi jucători de prestaţia cărora nu a fost mulţumit în meciul cu Pandurii, singurul lăudat fiind Bănel Nicoliţă. „Nu mai înţeleg ce înseamnă fotbalul, e ceva de pe altă planetă. Unde e valoarea, nu ştiu. Ovidiu Petre n-a jucat rău, a luat roşu tot din cauza neputinţei echipei. Parpas, faulturi la mişto, era aerian, Tănase dormea pe teren, parcă înota. Păi avem nevoie de înotători? La Steaua era circ. Nicoliţă n-a jucat rău, nu putea face diferenţa singur. Cu Bănel trebuie să înceapă echipa, aleargă meci de meci”, a precizat finanţatorul.

Omul de afaceri a susţinut că, momentan, nu are ce să-i reproşeze antrenorului Mihai Stoichiţă pentru că echipa se află pe primul loc, la egalitate cu CFR Cluj. „Ce să-i spun lui Stoichiţă? Nu-i spun nimic, nu sunt specialist de antrenori. Eu doar spun ce văd. Sunt mulţumit de el fiindcă la ora asta suntem pe primul loc. Nu am cum să-i spun ceva unui antrenor când suntem pe primul loc. Poţi să-i spui când nu mai ai şanse la titlu. Să vedem şi partea plină a paharului, am luat un punct, partea goală e că nu joacă echipa. Se fac ceva magii, farmece pe la noi, să nu putem trage un şut pe poartă?”, a spus Becali. Într-o intervenţie la Sport.ro, Gigi Becali a declarat că le va diminua salariile fotbaliştilor, dacă vor continua să joace atât de slab şi nu vor obţine rezultate bune în următoarele meciuri.

Suporteri cu probleme

Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului Regional al Poliţiei Transporturi (SRPT) Craiova, în trenul accelerat 1725, care circulă pe relaţia Bucureşti Nord – Târgu Jiu, au fost identificaţi, vineri după-amiază, 98 de călători care nu aveau bilete de călătorie, toţi din galeria echipei Steaua Bucureşti. Dintre aceştia, 21 de suporteri au achitat pe loc 1.165 lei, sumă ce reprezintă contravaloarea biletelor de călătorie pe distanţa parcursă cu trenul, respectiv Bucureşti Nord – Craiova. „Pentru 77 dintre suporteri urmează ca organele CFR, în baza identificării lor de către poliţişti, să le întocmească procese-verbale conform HG 203/1995, pentru achitarea contravalorii pe distanţa Bucureşti – Craiova şi retur”, se arată într-un comunicat al SRPT Craiova. Conform sursei citate, patru persoane au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 11.000 lei. Grupul de suporteri a fost urcat în trenul accelerat 13.694, la ultimele două vagoane, care mergea spre Bucureşti, ei fiind însoţiţi de poliţişti din cadrul SRPT Craiova şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj. Aproximativ 150 de susţinători ai echipei Steaua care se deplasau spre Târgu Jiu, pentru a asista la meciul cu Pandurii, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, au fost daţi jos din tren, vineri, în gara Banu Mărăcine, la cinci kilometri de Craiova.