uoc-822x581Universitatea „Ovidius” din Constanța va organiza, în perioada 19-20 mai, între orele 14:00 și 16:00, Zilele Porților Deschise, în format online.

Elevii se vor putea conecta, prin intermediul aplicației Cisco Webex Meetings, utilizând link-ul de acces https://ovidius.webex.com/meet/rectorat, de pe orice tip de device (smartphone, tabletă, laptop, PC). Detalii suplimentare despre oferta educațională a tuturor facultăților din cadrul UOC sunt disponibile pe noul website dedicat admiterii – https://admitere.univ-ovidius.ro/. 

Comunicat de presă:

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 19-20 mai, între orele 14.00 – 16.00, Zilele Porților Deschise, în mediul virtual, informează rectorul instituţiei de învăţământ superior, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu.
Potrivit sursei citate, evenimentul se desfășoară în cadrul unui parteneriat activ cu inspectoratele școlare județene din Constanța, Tulcea, Călărași, Ialomița, Buzău, Galați, Brăila, Vrancea și vizează prezentarea ofertei educaționale a UOC, în acest sens, liceenii beneficiind de informare, orientare și consiliere despre oportunitățile oferite de cea mai mare universitate de stat din regiunea de sud-est a României.

„În cadrul evenimentului, elevii vor intra în dialog cu profesori, studenți sau absolvenți ai universității, care le vor răspunde la întrebări legate de admitere, programele de studii, disciplinele studiate, burse în străinătate, spațiile de învățământ și cazare, practica studențească în instituții și companii și evident despre perspectivele de carieră oferite de facultățile din cadrul UOC”, precizează rectorul Dan Marcel Iliescu.

Continuare