valcov dariusConcis, acest nimuric politic ameninţa direct cetăţenii că dacă “vor merge cu javrele și vor da votul unui om care a băgat mâna în fund la toate vacile și porcii lor” el, primarul Slatinei, va anula subvenția la apă. Adică, cele 2600 de suflete din Slătioara urmau să plătească 5,35 lei/mc şi nu 2,9 lei, dacă USL-ul nu ar fi fost victorios în Slătioara. De ce? Pentru că aşa voiau muşchii din circumvoluţiunile lui: doar Slatina livra apa în Slătioara şi el era şmecherul „number one” – primarul. El, cel care se ascundea prin cimitire ca să ia şpagă, nevăzut de autorităţile statului.

Cum şi-a permis să şantajeze electoratul că le va scumpi apa dacă nu votează cum vrea el, nimuricul? Nici măcar nu s-a sinchisit „s-o dea” pe adversarii politici, c-o vor scumpi ei dacă vor câştiga. Cum s-o numi asta? Șantaj, aroganță, tupeu, prostie, nesimțire sau toate la un loc?

P.S. Umblă vorba prin târg că Vâlcov ar fi un vrăjitor al finanţelor, o eminenţă cenuşie. Nu știu asta! Știu însă că dacă s-ar decerna premiul Anti-Nobel pentru Economie, ar fi un candidat foarte redutabil pentru că a reușit să introducă numerele imaginare în Programul de Guvernare.

Vergil Chiţac