MandilaOrganizația de Management al Destinației Mamaia Constanța a organizat ieri o conferință de presă la sediul instituției din Constanța.

Președintele OMD Mamaia Constanța, George Măndilă, a prezentat bilanțul anului 2023 de la momentul înființării Organizației și până în prezent.

S-au adus în discuție în fața jurnaliștilor prezenți la eveniment, mai multe subiecte de interes pentru stațiunea Mamaia, respectiv pentru orașul Constanța.

Anul 2023 a fost pe atât de frumos, pe atât de provocator pentru echipa OMD, aflată la început de drum. Primele strategii de promovare a destinației Mamaia Constanța au inclus și participarea la două târguri internaționale de profil.

Tot în 2023 OMD Mamaia Constanța a lansat în premieră, concursul național de soluții pentru logo-ul și sloganul stațiunii Mamaia.

Organizației li s-au alăturat noi membri, au organizat evenimente de amploare în sezonul estival 2023, iar pentru 2024 se intenționează dezvoltarea de mult mai multe proiecte ambițioase, care să pună destinația Mamaia Constanța pe harta marilor tour-operatori din Europa și din lume.

OMD 22.12.23